Hændernes fine tråde

 
Hænder, der skaber – hænder, som former: i denne udstilling er hændernes fine tråde en central del af begge kunstneres værker. 
I Lise Blochs papirværker står hænderne som former, dannet af tuschstreger. De er skabt i en afsøgende proces, hvor Lise har brugt venstre hånd fremfor højre, hvilket giver en mere ukontrolleret, men også meget følsom proces. Hændernes linjer står på papiret, sarte og fine, på en baggrund af transparente udflydende grålige, brunlige farver af fortyndet tusch og kaffe, som tilsammen giver stoflighed og skaber et luftigt, fint og sart indtryk. 
I Marianne Claussens værker er hænderne de skabende, som strikker kobbertråde til former, der opstår i en organisk proces. Skulpturernes fine tråde giver gennembrydning og trækker det omkringliggende rum ind i sig.
I de strikkede stoflige baner af hør og silke/rustfrit stål, skaber huller i forskellige størrelser luftighed.

 

Nina-Emilie Barfod, Kunsthistoriker.

 

lise bloch ockenlundMarianne Elise Clausen Galleri Ockenlund

 

Human

Jeg glæder mig til at invitere indenfor i Galleri ØckenLund til udstillingen HUMAN af Anne Charlotte Tiedemann.


Anne Charlotte Tiedemann `s foretrukne motivvalg er mennesket. Det er gennem iagttagelsen af mennesker, deres væsen, hun finder drivkraft og inspiration.
I udstillingen vil der være unika skulpturer i ler og malerier på hørlærred, desuden maler Anne Charlotte Tiedemann på antikke bogomslag, hvor også titlen på bogen har været inspirationskilde.
Kom indenfor og gå på opdagelse i Anne Charlotte Tiedemanns spændende univers.

Henny Lund

 

Åbent fredage kl. 14-17 og lørdage kl. 10-13 alle fredage og lørdage i udstillingsperioden. Det gælder også helligdage.

annecharlotte 1 galleriockenlund

  Køb dem her via hjemmesiden ”kontakt” eller se dem i galleriet.

 

 

 

Flertydighed

 

Kunsthistoriker Nina-Emile Barfod skriver:

"Peter Aaboers malerier står ud fra væggen i store formater med kraftige farver, som understøtter deres motiver med genkendelige objekter, hvor for eksempel instrumenter, vejskilte og biler ses. I såvel den sort/hvide grafik, som i malerierne, er objekterne skabt i et åbent formsprog, som skaber undren i beskueren – for er det en bil eller er det mon en kran på billedet? De opfordrer beskueren til at blive nysgerrig, til undre sig og til at associere. Muligvis finder man frem til det, som Peter Aaboer havde tænkt med værket, eller måske sender associationerne én i en anden retning – en ting er sikkert: værkerne inviterer til at gå på opdagelse og i dialog."

Aaboer 2 DxOVP kopi

 Køb dem her via hjemmesiden ”kontakt” eller se dem i galleriet.

 

 

HIDDEN

 

Kunsthistoriker Nina-Emile Barfod skriver:

”I denne udstilling inviterer Judith Stohn dig indenfor. Judith udtrykker sig gennem fotografier, hvor hun iscenesætter sig selv, men også de ting, der omgiver hende. Hun sætter hverdagsgenstande og mennesker i nye sammenhænge og overrasker beskueren. Mange af værkerne indeholder kontraster – fx i skrøbelighed og styrke, forgængelighed og evighed. Værkerne ses i ophængningen nærmest som en samlet fortælling, et slags makrokosmos, men værkerne har i enkeltvis i mikrokosmos deres helt egne, selvstændige fortællinger også og kan sagtens stå på egne ben. Judith har et smil på læben i sin arbejdsproces og det hænger ved i værkerne. Når du træder ind i Judiths verden, får du både en æstetisk oplevelse og du kan smile med hende.”

Judith Stohn 210112

 Køb dem her via hjemmesiden ”kontakt” eller se dem i galleriet.