I denne udstilling arbejder 3 spændende kunstnere sammen

FERNISERING TORSDAG den 1. NOVEMBER 2018 kl. 17-19

 

Udstillingsperiode 1-23. november 2018.

 

galleriockenlund nov2018 facebookmm

 

 

Ane-Katrine von Bülow arbejder med Grafisk Porcelæn. Hun er keramiker fra Kunstakademiet Kbh., Designskolen, Linjen Keramik og Glas i 1980. Hun har desuden studeret Sumi-e (japansk pensel teknik) i Japan. Ane-Katrine har i flere år været lærer i keramisk dekoration og silketryksprint på Danmarks Designskole. 

Hendes ikoniske skåle, vaser og geometriske former i sort-hvid porcelæn har været udstillet i en række soloudstillinger i bl.a. gallerier i ind- og udland og hun har desuden modtaget en række priser.

Hendes værker er repræsenteret på steder som Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum i New York, Designmuseum Danmark i København, Höganäs Museum i Sverige, Samling - La Galerie d 'Ateliers d'Art de France og Keramikmuseum Westerwald i Tyskland.

 


Eva Stengade arbejder med billedkunst, akrylmalerier og i denne udstilling akvarel.

Hun har de seneste år udstillet på gallerier i New York, sidst med Subway billeder, som hun også udstiller ved metroen i Kbh. og i Galleri ØckenLund. (2016).

Hun har malet store vægmalerier på Experimentarium og i Royal Copenhagen og hun arbejder med scenografi bl.a. i “Broen,” “Hvidsten Gruppen,” "Rembrandt" og "Unge Andersen" og med scenografi på teatre bl.a." Maskerade" på Det Kongelige Teater.

Desuden arbejder Eva med illustration og undervisning i kunst.

 

Lise Bloch har et langt kunstforløb og mange udstillinger bag sig.

De sidste år har hun arbejdet med form og farve og har - i stadig højere grad- bevæget sig over i mere abstrakte former og mønstre.

Helt konkret tegner hun, klipper forskellige skabeloner og spraymaler.

Gennem de mange lag med skabeloner som vendes og drejes, sprayer Lise med forskellige farver - og nye udtryk og billeder dukker langsomt frem. Nogle med rugskindslignende matte overflader, andre helt anderledes.

Altid den sammen proces, men med meget forskellige, ofte overraskende udtryk.

Hun er uddannet på Billedskolen og hos Ignatius.dk desuden sommerkursus på Spektrum

 

 

Udstilling er 1 - 23. November

 

Desuden åbent:

Torsdage kl. 14-17

Fredage kl. 14-17

Lørdage kl. 10-13

 

Galleri ØckenLund Kronprinsesse Sofies Vej 6, 2000 Frederiksberg, Tlf. 26737779 ved Henny Lund