Pga. Corona virus er det desværre ikke, i øjeblikket, muligt at gå på udstilling i Galleri ØckenLund. Man kan derimod se udstillingerne fra GADEN, hvor Galleri ØckenLund har stort udstillingsvindue ind til gallerirummet. Rigtig mange er glade for det. Udstillingerne kan også ses på facebook og på instagram.   

Searching for a softer world

Med sine snittede kvinder leder Mette Uldal efter det der "bløde sted" af sammenhæng og mening i en kontrastfyldt verden.

Linoleumstryk bringer minder frem og Mette Uldal holder meget af det historiske lag trykketeknikken tilfører hendes billeder.

I arbejdet med materialet finder hun sit eget udtryk og følger tæt tegningens forvandling når den spejlvendes, snottes og trykkes.

Mette Uldal er uddannet fra DanmarksDesignskole i 1992 og har i alle årene arbejdet med illustration, design og billedkunst.

Alle Mette Uldal's linoleumstryk er unika eller i ganske små oplag på 3-6 exemplarer hvor ikke to bliver ens i tryk og hvor hun også gerne bearbejder papiret før og efter. Hun trykker med lysægte, vandbaseret sværte og er meget optaget af at blande de helt rigtige nuancer til hvert enkelt tryk.

metteuldal galleriockenlund 1jpg

 

Du kan nu finde Mette Uldals billeder virtuelt her på galleriets hjemmeside (link) "Det Virtuelle Galleri Øckenlund"

 

Med sine snittede kvinder leder Mette Uldal efter det ”bløde sted” der skaber sammenhæng og mening i en kontrastfyldt verden. Mette Uldals linoleumstryk bringer minder frem fra 60èrne.

(Henny Lund. Gallerist.)

  

 

Værkerne kan købes  ved henvendelse via hjemmesiden http://ockenlund.dk/index.php/kontakt

 

og se instagram under:  ockenlund.dk