GITTE MØRK
og EVA MYRDAL LINSTOW

Udstillingen ZOOM
i Galleri Øckenlund den 1. - 23. oktober 2019
 

Titlen på udstillingen ZOOM henviser til Gitte Mørk og Eva Myrdal Linstows interesse for at eksperimentere med at zoome ind og ud i valget af hvert enkelt værks motiv. De arbejder begge indenfor en snæver ramme i et konkret geometrisk abstrakt univers, en systematisk fremgangsmåde og med farver og mønstre som vigtige komponenter.
Gittes serie ”TWISTED MATTER” er en konsekvent form for konceptuelt maleri, hvor hun maler efter et stykke stof med et grafisk design, som arrangeres, krølles, forskubbes. Skyggerne males ikke, malerierne fremstår som flader med enten genkendelige, bevægelige mønstre eller med mere abstrakte udtryk.
Evas malerier ”COMBINES” er konkret geometrisk maleri på birketræsfiner. Hun skaber sine 2D værker i en kombination af farver, mønstre og flader malet på moduler. Modulerne sættes sammen så de danner nye mønstre, farverne er nøje udvalgt og mønstrene er inspireret af natur, tekstil og arkitektur.

Gitte Mørk

 

gittemork galleriockenlund 01

 Eva Myrdal Linstows

 

evamyrdallinstow galleriockenlund 01

 

 

 

 

 

 

Judith Stohn

i Galleri Øckenlund den 1. - 23. november 2019
 

Judith Stohn er kunstfotograf og arbejder med fotos og video. 

Judiths interesseområde spænder bredt: Fra blomster- og naturfotografi over arkitektur til portræt (herunder selvportræt). Men uanset emnet er tonen og oplevelsen altid personlig og umiskendelig “Judithsk” - ofte genkendelig på æstetikken, der som regel er enkel og poetisk.

Judith tager oftest udgangspunkt i en undersøgelse af sin egne følelser og tanker, så selv et billede af en blomst kan opfattes som et selvportræt. Det bliver til arbejde med sårbarhed, finurlighed, forgængelighed og ikke mindst selvironi og humor.


Uddannet fra Fatamorgana, Danmarks fotografiske Billedkunstskole

 

gittemork galleriockenlund 01

 

evamyrdallinstow galleriockenlund 01