MALERI og TEGNING

 

2 spændende kunstnere udstiller. 
 

 

Dorthe Heindorff

"Når jeg maler prøver jeg at holde mig åben for det, som kommer, for at give plads til det, der ligger lige uden for min forestillingsevne. Det er på den måde jeg kan skabe værker som jeg ikke selv kunne have fundet på.
I øjeblikket er det farverne, som fylder mest for mig. Farver og struktur og komposition selvfølgelig. Kompositionen skal være i orden, ellers falder det hele fra hinanden. Det er håndværket man stiller til rådighed for inspirationen.“ DH.
 
dortheheindorff 1 galleriockenlund

Miriam Reiner

Miriam er først og fremmest tegner. 
"Når jeg tegner, arbejder jeg altid i serier. Jeg undersøger mit emne eller tema, og udfordrer mig selv ved at dykke ned i både den grafiske kunst og det dekorative rum. Ofte leger jeg med kompositionen, gerne med mange nedslag i både den klassiske malerkunst og den øvrige kultur jeg har omgivet mig med. Dette kan ind imellem gøre billederne gådefulde, men de skal kunne være tilgængelige, også for de, der blot ser det umiddelbare billede." MR.
 
miriamreiner ockenlund 01

 

 

Udstillingen pågår indtil d. 23. september.

Åbningstiderne er torsdage og fredage kl.14 – 17. Lørdage kl.10-13
Der er gratis adgang.

 

 

 

 

GITTE MØRK
og EVA MYRDAL LINSTOW

Udstillingen ZOOM
i Galleri Øckenlund den 1. - 23. oktober 2019
 

Titlen på udstillingen ZOOM henviser til Gitte Mørk og Eva Myrdal Linstows interesse for at eksperimentere med at zoome ind og ud i valget af hvert enkelt værks motiv. De arbejder begge indenfor en snæver ramme i et konkret geometrisk abstrakt univers, en systematisk fremgangsmåde og med farver og mønstre som vigtige komponenter.
Gittes serie ”TWISTED MATTER” er en konsekvent form for konceptuelt maleri, hvor hun maler efter et stykke stof med et grafisk design, som arrangeres, krølles, forskubbes. Skyggerne males ikke, malerierne fremstår som flader med enten genkendelige, bevægelige mønstre eller med mere abstrakte udtryk.
Evas malerier ”COMBINES” er konkret geometrisk maleri på birketræsfiner. Hun skaber sine 2D værker i en kombination af farver, mønstre og flader malet på moduler. Modulerne sættes sammen så de danner nye mønstre, farverne er nøje udvalgt og mønstrene er inspireret af natur, tekstil og arkitektur.

Gitte Mørk

 

gittemork galleriockenlund 01

 Eva Myrdal Linstows

 

evamyrdallinstow galleriockenlund 01