Hans Jørgen Bendixen & Anders Bendixen

hansjorgenbendixen galleriockenlund 01

 

Hans Jørgen udstiller person- og musik-portrætter.

Personportrætterne er figurative collager sammensat af foto-brudstykker med vand som motiv. Collagen repræsenterer en personlig opfattelse af væsentlige træk i den portrætteredes karakter og livsforløb. Portrætterne er printet direkte på aluminiums-plader, og udstilles helt rå, uden glas og ramme. 

Musikportrætterne fremstiller musikkens tekst, forløb, rytmik etc. i farverige foto-collager.  Portrætterne udstilles som papir-print i glas og ramme. 

På denne udstilling, hvor Hans Jørgen udstiller sammen med sin søn Anders Bendixen, ser vi et meget fint samarbejde med meget forskellige værker, der alligevel passer rigtigt godt sammen.

 

Hans Jørgen Bendixen har altid fotograferet og begyndte i en sen alder at gå i en kunstnerisk retning.

"Efterbehandlingen af mine fotos er gået fra at rette skæve horisonter m.m. til at jeg i dag skaber digitale foto-collager på PC-en ved hjælp af mine mange fotos fra et langt liv."

Hans Jørgen er ny kunstner i galleriverdenen, så udstillingen i Galleri ØckenLund er hans debutudstilling, men vær sikker på vi kommer til at se mere til Hans Jørgen Bendixen.

andersbendixen galleriockenlund 01

 

Anders Bendixen har arbejdet med billedkunst i 20 år. Anders fortæller: "Jeg fotograferer i analog mellem format, tegningerne laver jeg i hånden; jeg samler siden de to elementer digitalt, inden de bliver printet. Mine værker skaber et univers, hvor de figurative fotos og de grafiske tegninger går sammen i et narrativ, der kun består i kraft af begge elementers tilstedeværelse på fladen "

Anders arbejder også med fotografiet som dokumentationsværktøj i forbindelse med bl.a. sportsbegivenheder.

Anders udstiller lokations- og begivenhedsportrætter.

Lokationsportrætterne er collager, som består af fotograferede lokationer med stor privat betydning- kombineret med farverige tegninger. Portrætterne er printet direkte på aluminiums-plader, og udstilles helt rå, uden glas og ramme.

Begivenhedsportrætterne udstilles i bogform. Alle er nummereret og fremstilles i meget små oplag."

 

 

 

 

 

 

 

Fernisering torsdag den 2. maj kl. 17-19

Åbent: torsdage kl. 14-17, fredage kl. 14-17 og lørdage kl. 10-13.

 

Der er lukket  fredag den 17. maj Store Bededag

Galleri ØckenLund, Kronprinsesse Sofies Vej 6, 2000 Frederiksberg www.ockenlund.dk